Logo 112Hilversum

Redactie overig 0 reactie(s) wo 26 april 2023, 17:23

Verkeerscontrole Gooi en Vechtstreek leidt tot tientallen bekeuringen

NAARDEN – Dinsdag 25 april hield de politie samen met partners een grote integrale verkeerscontrole in Naarden, aan de Amsterdamsestraatweg nabij de A1. Er werden bijna vijftig bekeuringen uitgedeeld. Daarnaast werd één aanhouding verricht en is een spookvoertuig in beslag genomen.

Integrale controle

De controle was een samenwerking tussen de politie, douane, Belastingdienst en AVIM (Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel). Er werd op diverse feiten gecontroleerd, zoals verkeersmisdragingen, verzekerings- en reisdocumenten en op de technische staat van voertuigen.

Bekeuringen

In totaal werden bijna vijftig bekeuringen uitgeschreven voor verschillende feiten waaronder het rijden zonder rijbewijs, gebruik van een mobiele telefoon in het verkeer, gevaarlijk rijgedrag en snelheidsovertredingen, het niet of niet goed dragen van een helm, of het rijden met een voertuig dat niet aan de wettelijke eisen voldoet.

Overige feiten

Tijdens de controle is ook een spookvoertuig in beslag genomen. Dit is een bestelbusje dat nergens in de systemen geregistreerd stond. Ook is één aanhouding verricht voor het rijden met een ongeldig rijbewijs. Tevens is een rijbewijs ingevorderd in verband met een snelheidsovertreding. Van vijf andere gecontroleerde personen zijn de paspoorten ingenomen, wiens (reis)documenten niet op orde waren. Zij worden op het politiebureau verwacht om meer informatie en de juiste documenten te verstrekken, waarna ze het paspoort terug kunnen verwachten. Enkele overige overtredingen bestonden uit het in bezit hebben van ongeldige kentekenplaten, pepperspray, of het rijden onder invloed van alcohol.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.