Logo 112Hilversum

De A1 van Amersfoort tot Apeldoorn in beide richtingen afgesloten
Redactie overig 0 reactie(s) wo 22 juni 2022, 15:43

Verkeer op de A1 loopt compleet vast

Laatst bijgewerkt: woensdag 22 jun 2022 om 16:13 uur

REGIO – De A1 van Amersfoort tot Apeldoorn wordt in beide richtingen afgesloten. Het verkeer op de A1 van Amsterdam tot Overijssel loopt compleet vast.

De politie wil met deze maatregel willen ze bereiken dat het verkeer ter hoogte van Stroe oplost. Zodra dat is gebeurd, wordt de afsluiting zo snel mogelijk opgeheven. Politie, ME, brandweer en gemeente delen water uit aan boeren en burgers die vast staan op de A1 .

De afsluiting is tussen de aansluiting A1/A30 (afrit 15) bij Barneveld en knooppunt Beekbergen.

Dringend advies: kom niet meer naar Stroe

Vanwege de grote toestroom naar het boerenprotest, geldt een dringend advies om niet meer naar Stroe te komen. Het verkeer op zowel de snelwegen, regionale als de lokale wegen staat vast en de parkeerterreinen zijn vol. Het programma op het terrein is bijna ten einde. Ook de verwachte drukte voor de terugweg is een zorgpunt. Daarom geldt de dringende oproep weg te blijven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.