Redactie — 1120 reactie(s) — do 20 mei 2021, 16:38

Maaltijdbezorger mishandelt vrouw bij verkeersruzie in Hilversum, getuigen gezocht

HILVERSUM – Vrijdag 14 mei 2021 werd rond 15.00 uur in Hilversum een 39-jarige vrouw mishandeld door een jonge maaltijdbezorger. De recherche onderzoekt deze mishandeling en is op zoek naar getuigen.

Omstanders schieten vrouw te hulp
Op de hoek Kampstraat en Spoorstraat komt de vrouw tijdens het fietsen bijna tot botsing met een fietsende maaltijdbezorger. Hierdoor ontstaat een discussie waarbij de maaltijdbezorger met zijn vuisten op het linkeroog en voorhoofd van het slachtoffer slaat. De vrouw komt daarbij ten val. Omstanders hebben de jongen van het slachtoffer af moeten halen om deze mishandeling te stoppen. De maaltijdbezorger maakt zich vervolgens snel uit de voeten. Het slachtoffer moest door haar verwondingen naar de huisarts.

Het signalement
We zijn op zoek naar de dader. Het gaat om een jongen van ongeveer 15 jaar oud. De jongen heeft een licht getinte huidskleur en heeft zwart opgeschoren haar. Hij droeg een oranje jas en bijbehorende tas op zijn rug. Hij fietste op een damesfiets met versnellingen.

Getuigen gezocht
We zijn in het bijzonder op zoek naar de omstanders die het slachtoffer hebben geholpen. Het slachtoffer is door de schrik en opgelopen letsel vergeten om contactgegevens te noteren. Helaas waren zij niet meer aanwezig toen de politie ter plaatse kwam. Maar ook anderen kunnen ons met deze zaak helpen.

Melden
Hebt u iets verdachts gezien of gehoord? Kent u de persoon die hiervoor verantwoordelijk is? Of hebt u camerabeelden? Neem dan contact op via 0900-8844. U kunt eventueel ook anoniem tippen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons