Redactie — 1120 reactie(s) — di 10 september 2019, 17:16

Vrouw uit Hilversum vindt haar gestolen fiets op Marktplaats

HILVERSUM – Zondagavond trof een 36-jarige vrouw uit Hilversum haar op zaterdag gestolen fiets aan op Marktplaats, waarna zij een afspraak maakte om te kijken of het daadwerkelijk haar fiets betrof. Toen dit het geval was belde zij de politie die ter plaatse een compleet ingerichte werkplaats aantrof in een schuur van de verdachte aan de Kleine Drift met in totaal 15 fietsen. In de werkplaats lagen een slijptol een betonschaar en meerdere opengeslepen ringsloten. De 40-jarige bewoner werd aangehouden ter zake heling en de fietsen werden in beslag genomen.

De recherche doet momenteel onderzoek naar de herkomst van de fietsen. Van een deel is het framenummer verwijderd en van de fietsen mét framenummer bleek vooralsnog dat er geen aangiftes zijn gevonden in het politiesysteem.

Mocht recentelijk je fiets gestolen zijn en heb je nog geen aangifte gedaan, doe dit dan alsnog. Probeer zoveel mogelijk kenmerken in de aangifte te vermelden en bij voorkeur ook het framenummer. De verdachte is gisteren in verzekering gesteld.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons