Redactie — 1120 reactie(s) — za 30 maart 2019, 17:10

Getuigen gezocht ongeval Kamerlingh Onnesweg Hilversum

HILVERSUM – Op 27 maart 2019 zijn op de kruising Kamerlingh Onnesweg en de Minckelerstraat in Hilversum twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen.

De politie kreeg de melding rond 15.30 uur binnen. Op de plaats van het ongeluk aangekomen stonden twee auto’s op de rijbaan op de kruising. Auto 1 betrof een zwarte Peugeot die was komen aanrijden over de Minckelersstraat vanuit het centrum; auto 2 een donkergrijze Volkswagen Polo over de Kamerling Onnesweg vanaf de brandweer. De gemeente moest verkeersregelaars inzetten om het overige verkeer over het kruispunt te leiden.

In auto 1 zaten drie inzittenden; in auto 2 twee. Ambulancehulpverleners hebben de inzittenden van de auto’s ter plaatse nagekeken. Twee personen zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Help mee
Heeft u het ongeluk zien gebeuren of heeft u anderszins informatie die kan helpen bij het politieonderzoek? En heeft u nog niet eerder hierover gesproken met de politie? Dan komen wij graag met u in contact. Bel met 0900 8844 of anoniem 0800 7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons