Redactie 112 0 reactie(s) di 27 november 2018, 17:47

Jongen (17) uit Hilversum opgepakt voor overval snackbar

HILVERSUM – De recherche hield dinsdagochtend 27 november een 17-jarige jongen uit Hilversum aan. Hij wordt verdacht van de overval op een snackbar aan de Kamerlingh Onnesweg in Hilversum.

Woensdagavond 21 november komt een overvaller een snackbar aan de Kamerlingh Onnesweg binnen. Hij bedreigt de eigenaar en gaat er met het kasgeld vandoor. De geschrokken eigenaar belt direct de politie.

Onderzoek
Na de overval op de snackbar start de recherche direct een onderzoek. Er wordt o.a. sporenonderzoek gedaan en de rechercheurs spreken verschillende getuigen. Uit dit onderzoek komt een 17-jarige jongen uit Hilversum in beeld.

Aanhouding verdachte
Na toestemming van de officier van justitie is besloten om deze Hilversummer dinsdag 27 november aan te houden. De jongen is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het is aan het Openbaar Ministerie om een besluit te nemen over de vervolging van de jongen.

Onderzoek gaat door
Het onderzoek naar de overval gaat door. De politie komt nog steeds graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord. Melden kan via 0900-8844. Ook anoniem kunnen mensen informatie doorgeven via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons