Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 oktober 2018, 3:02

Politie vraagt uw hulp bij onderzoek dood Edita Moliené

NAARDEN / MUIDEN – De recherche vraagt uw hulp bij dit onderzoek! Wie heeft Edita gezien in de omgeving van Bussum en Naarden tussen maandag 10 en donderdag 13 september? En waar komt het zwembad vandaan? Uit uw tuin? Weet u iets van de herkomst? Neem dan contact op met het onderzoeksteam.

De 42-jarige Edita Moliené uit Naarden werd donderdag 20 september 2018 gevonden in de Muidertrekvaart. Haar lichaam was gewikkeld in een plastic opblaaszwembad. Een Team Grootschalige Opsporing doet onderzoek naar haar dood en vraagt uw hulp hierbij.

Uit het rechercheonderzoek blijkt dat Edita op maandag 10 september nog leefde. Op donderdagmiddag 13 september is het opgevouwen zwembad in het water gezien. Een week later is het zwembad uit het water gehaald, en bleek hier een lichaam in gewikkeld te zijn. Het onderzoeksteam is op zoek naar mensen die tussen maandag 10 en donderdag 13 september Edita gezien hebben. Of iets gezien of gehoord hebben dat met haar dood te maken kan hebben.

Wie heeft informatie over dit zwembad?
Op de foto’s staat het zwembad waarin Edita’s lichaam was gewikkeld. Het gaat om een blauw met lichtgrijs, rond opblaaszwembad van het merk Bestway. Het bad heeft een doorsnee van 3,25 m. en een hoogte van 1,05 m. Op het zwembad zijn stukken bruin tape geplakt. Dit zwembad wordt nu onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

Wie weet meer over dit zwembad? Mist u dit zwembad? Heeft u het gezien bij iemand in de tuin of schuur of misschien bij het grofvuil? Informatie over dit zwembad is van groot belang voor het onderzoek, deel daarom zo snel mogelijk uw informatie met het onderzoeksteam.

Uw tip
Wie weet meer over dit zwembad? Of heeft u andere informatie wat kan helpen bij het onderzoek? Geef dit dan door via 0800-6070 of stuur een mail naar: [email protected] Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons