Redactie 112 0 reactie(s) do 23 augustus 2018, 16:28

De Helden van Wijdemeren!

Laatst bijgewerkt: zondag 11:24 uur

WIJDEMEREN – Helden. Ze bestaan en wonen in onze gemeente Wijdemeren! Locoburgemeester Jan-Jaap de Kloet, de politie en de brandweer bedankten hen persoonlijk voor hun inzet.

Dinsdag 21 augustus gebeurde er veel in Wijdemeren. Zo werd Loosdrecht opgeschrikt door een steekincident bij de huisartsenpraktijk aan de Eikenlaan. Daarbij raakte een huisarts gewond. De goede afloop is mede te danken aan het kordate optreden van de Loosdrechter Hessel. Hij wist de verdachte af te leiden waardoor hij op de vlucht sloeg. Later die dag kon de politie de verdachte aanhouden.

Auto te water
Die zelfde dag raakte een auto ondersteboven te water aan de Koninginneweg in Kortenhoef. Andrei zag het vanaf zijn balkon gebeuren, bedacht zich geen moment, dook in het water en kon de bestuurder bevrijden. Door zijn snelle ingrijpen mankeert de bestuurder gelukkig helemaal niets.

Locoburgemeester Jan-Jaap de Kloet: ‘ik ben trots op deze twee inwoners van Wijdemeren. Ze gingen in een moeilijke en gevaarlijke situatie meteen over tot actie. Zonder hun kordate handelen hadden beide situaties heel anders kunnen aflopen.’

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.