Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) za 04 augustus 2018, 1:52

Getuigen gezocht van brand op vestingwal in Naarden

Laatst bijgewerkt: zondag 11:24 uur

NAARDEN – Vrijdagmiddag werd rond 16.15 uur een brand op de vestingwallen in Naarden gemeld, tussen het Adriaan Dortsmanplein en het Vestingmuseum.

Toen de politie samen met de brandweer ter plaatse waren, stond een groot stuk gras in brand en het vuur greep razendsnel om zich heen. Omdat de locatie moeilijk te bereiken is met blusmiddelen, had de brandweer de grootste moeite om de schade te beperken. Uiteindelijk is ongeveer 3500m2 aan natuur afgebrand.

De politie gaat uit van brandstichting. Dankzij enkele getuigen hebben ze een aantal personen kunnen achterhalen die mogelijk met de brand te maken hebben, maar hun rol is onduidelijk en nog in onderzoek.

Daarom is de politie op zoek naar nog meer getuigen, die met hun informatie het onderzoek verder kunnen helpen. Hebt u iets gezien of gehoord en hebt u nog niet met ons gesproken? Bel dan met 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.