Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 juli 2018, 17:18

Vrouw in woning Hilversum door misdrijf om het leven gekomen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:24 uur

HILVERSUM – Op maandag 9 juli werd op de Waldecklaan een overleden vrouw aangetroffen. Het slachtoffer is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gebracht. De politie doet onderzoek.

Rond 11.15 uur kwam een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Waldecklaan. Hulpdiensten gingen direct ter plaatse. De brandweer betrad het pand als eerste, omdat er een sissend geluid werd gehoord, wat kon duiden op gas in de woning. Nadat zij constateerde dat dit niet het geval was, konden agenten naar binnen. In de woning werd de overleden bewoonster aangetroffen. Zij is vermoedelijk door geweld om het leven gekomen. Er werd een Team Grootschalige Opsporing samengesteld van zowel tactisch als forensisch rechercheurs. Het onderzoek, waarbij onder andere sporen en camerabeelden werden verzameld, is in volle gang. Er werd nog geen verdachte aangehouden.

Man met rode trui
Getuigen zagen rond 12.00 uur een man met donker haar en een rode trui in de buurt van de woning. Er werd een Burgernetactie gestart om deze man te vinden, maar hij werd niet meer aangetroffen. Ondanks dat het onderzoeksteam inmiddels denkt dat deze man niet in verband kan worden gebracht met het misdrijf, wordt hij toch verzocht zich te melden bij de politie.

Iets gezien?

De politie zoekt getuigen van het misdrijf. Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie die kan bijdragen aan het onderzoek, meld dat dan bij de recherche via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Dit kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.