Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 28 juni 2018, 21:15

Scooterrijder gewond bij aanrijding met auto op kruising in Hilversum

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:24 uur

HILVERSUM – Donderdagavond 28 juni is rond twintig voor zeven een scooter bestuurder gewond geraakt bij een botsing met een personenauto in Hilversum.

Op de kruising van de Stephensonlaan en de Wirixstraat ging het mis. De scooterrijder kwam volgens omstanders van een stoep af de weg oprijden om schuin de kruising over te steken. Een auto die op dat moment de kruising rechtdoor wou oversteken zag de scooter niet aankomen en schepte deze in volle vaart.

De scooterrijder kwam hard ten val en werd direct opgevangen door omstanders. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse en heeft de man na een korte behandeling op de plaats van het ongeval per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Zowel de auto als de scooter liepen forse schade op. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.