Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 mei 2018, 17:05

Vier jongens aangehouden voor straatroven en overval

Laatste update: 22 aug 2021 11:23 uur

HUIZEN – Maandagochtend14 mei hield de recherche vier jonge Huizers aan voor twee straatroven en een poging overval. Mogelijk volgen er meer aanhoudingen.

Poging overval

Donderdag 23 november kwamen twee jongens een winkel aan de Jacob van Heemskerkstraat binnen. Ze bedreigden de eigenaar met een wapen en wilden geld. De eigenaar bleef rustig en sprak de jongens aan. Die renden de winkel uit en gingen ervandoor op een scooter en een fiets. De scooter werd bestuurd door een derde jongen.

Straatroven
Op 3 februari vond er een poging straatroof plaats op de Thorbeckestraat en op 7 februari een straatroof op de Ceintuurbaan in Bussum. In beide gevallen droegen de verdachten maskers en bedreigden ze de slachtoffers met een vuurwapen.

Rechercheonderzoek
De recherche startte een onderzoek dat leidde naar een 15-jarige jongen, een 16-jarige jongen en twee 17-jarige jongens uit Huizen. De vier werden maandagochtend thuis aangehouden. Dit houdt niet in dat het onderzoek is afgerond. Mogelijk zijn er nog meer verdachten bij betrokken. Meer aanhoudingen worden daarom ook niet uitgesloten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons