Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 mei 2018, 16:25

Onbekende man twee meisjes van 6 lastig bij voetbalveldje

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:23 uur

Donderdag 3 mei viel een onbekende man twee meisjes van 6 lastig bij het voetbalveldje Postiljon/Rueterlaan in Laren. De twee waren daar rond 17.00 uur aan het spelen toen een man die zij niet kenden in hun buurt kwam. Ze vonden dit niet fijn en gingen een van takken gebouwde hut in. Vervolgens kwam de man ook de hut in en plaste hij openlijk in het zicht van de meisjes. Die schrokken hier natuurlijk van en gingen naar huis. Afgelopen maandag hebben de ouders de politie ingelicht.

Wij vinden dit geen normaal gedrag en onderzoeken wie deze man is. Zover bekend zijn er geen andere meldingen binnen gekomen. Het gaat om een blanke man van rond de 40 jaar oud met een tenger postuur. Hij is rond de 1.75 meter lang en droeg die 3 mei een donkere broek en shirt. Opvallend was dat hij een donkerkleurige muts op had.

Heb je hem gezien of weet je wie het is? Informatie kan gedeeld worden met ons via 0900-8844. Bij dit soort situaties mag altijd 112 gebeld worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.