Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 maart 2018, 16:20

Verdachte voor de dood Martin Kok aangehouden

Laatste update: 22 aug 2021 11:23 uur

UTRECHT / LAREN – De politie heeft op woensdagochtend 28 maart een man aangehouden die verdacht wordt betrokken te zijn bij de dood van Martin Kok.

Op 8 december 2016 werd de toen 49-jarige Martin Kok in zijn auto op de parkeerplaats van een horecagelegenheid in Laren doodgeschoten. De politie startte daarop direct een grootschalig onderzoek. Eerder werd al bekend gemaakt dat op camerabeelden te zien is dat Kok aan het begin van die avond van de 8e december 2016 aan de dood was ontsnapt. Er kwam toen voor een hotel in Amsterdam een man met een wapen op hem afrennen, maar het wapen ging om onbekende redenen niet af.

Na uitgebreid onderzoek kon vanmorgen een 24-jarige man uit Utrecht aangehouden worden in de Penitentiaire Inrichting in Alphen, waar de man voor een ander strafbaar feit gedetineerd zat.

Beperkingen

De politie zet het onderzoek voort en kan lopende het onderzoek geen verdere mededelingen doen. De verdachte zit in beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons