Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 maart 2018, 15:27

Auto rijdt tegen pui massagesalon, getuigen gezocht!

Laatste update: 22 aug 2021 11:23 uur

HILVERSUM – In de nacht van maandag 5 maart op dinsdag 6 maart, rond 02.30 uur, wordt een bewoonster van de Kleine Drift wakker van een harde klap. De vrouw kijkt uit haar raam en ziet een auto wegrijden richting de Minckelersstraat. Onder het rijden springen vier personen uit de auto, die wegrennen in de richting van de Sint-Josephkerk. De auto komt vervolgens tot stilstand op de Minckelersstraat.

De vrouw woont boven een massagesalon en besluit om te kijken wat er precies aan de hand is. Eenmaal beneden aangekomen ziet ze dat de deuren en de ramen van de massagesalon kapot zijn. Ze belt direct de politie.

Getuigen gezocht
De recherche is een onderzoek gestart naar het incident. Het is nog niet duidelijk wie de auto bestuurde en wie er nog meer in de auto zaten. De auto is eerder gestolen bij een woninginbraak in Laren. Volgens getuigen zaten er vier jongens in de auto.

Hebt u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de VVC in Hilversum via 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan ook! Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

De recherche is ook op zoek naar camerabeelden. De verdachten zijn te voet via de Pelikaanstraat gevlucht. Heeft u in deze omgeving een camera hangen? Dan vragen wij u deze beelden uit te kijken rond het tijdstip van het incident.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons