Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 07 december 2017, 16:35

Verdachte vernieling moskee Hilversum en Huizen aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 11:22 uur

HILVERSUM / HUIZEN – Het toegangssysteem bij een moskee in Hilversum en een moskee in Huizen werd vernield. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Vernielingen
In de nacht van vrijdag 24 november op zaterdag 25 werd het toegangssysteem van zowel een moskee aan de Minckelersstraat in Hilversum als een moskee aan de Gooierserf in Huizen vernield. De vernielingen werden in de ochtend ontdekt en er werd aangifte gedaan.

De politie startte een onderzoek naar beide vernielingen en hield hiervoor op 7 december een 32-jarige man uit Hilversum aan voor betrokkenheid. Het onderzoek naar de vernielingen gaat verder.

Uw tip!
De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over deze twee vernielingen. Heeft u iets gezien of gehoord. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.