Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 06 december 2017, 17:44

Getuigen gezocht van diefstal fiets en mishandeling

Laatst bijgewerkt: zondag 11:22 uur

HILVERSUM – In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 december kregen drie jongeren klappen op de Taludweg. Van één van hen werd de fiets gestolen. De recherche is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Rond 02.30 uur waren drie vrienden, 2 jongens van 16 uit Kortenhoef en een meisje van 16 uit Ouderkerk aan den Amstel, op de Hyacintenlaan. Eén van de jongens fietste vooruit richting de Taludweg. Daar kwam hij drie jongens tegen die hij niet kende. Hij werd door hen aangesproken en kreeg uit het niets een duw. Zijn vriend schoot hem te hulp, één van de verdachten rende op die vriend af en duwde hem ook. De vriend viel op de grond, kon opstaan en rende weg. Zijn aanvaller rende echter achter hem aan, schopte hem waardoor het slachtoffer weer viel. Eenmaal op de grond begonnen twee van de verdachten tegen hem aan te schoppen. Het meisje probeerde dit te voorkomen, maar zij werd geduwd en viel op de grond. De andere jongen uit Kortenhoef kreeg vervolgens klappen in zijn gezicht, werd geduwd en viel. Ook hij kreeg op de grond schoppen te verduren. Hij kon opstaan maar werd vervolgens een aantal keer in zijn gezicht geslagen. Toen bekenden van de slachtoffers eraan kwamen, gingen de drie ervandoor. Dit deden ze wel met de fiets van één van de jongens uit Kortenhoef. De drie slachtoffers hielden onder andere kneuzingen over aan de openlijke geweldpleging.

Signalementen
De eerste verdachte is ongeveer 17-19 jaar oud met een blanke huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang met een normaal postuur en kort blond haar. Hij droeg een donkerblauwe parka. De tweede verdachte is ook ongeveer 17-19 jaar oud en heeft een blanke huidskleur. Hij is ongeveer 1.85 meter lang met een normaal postuur en kort bruin haar. Hij droeg een rode parka met bontkraag die lichtbruin is. De derde verdachte heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 17-19 jaar oud en zo’n 1.85 meter lang. Hij droeg een donkerkleurige parka.

Tips
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de mishandeling? Weet u wie de verdachten zijn? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan met de recherche in Hilversum via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.