Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 december 2017, 17:35

Onrustig weekend horeca Naarden/Bussum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:22 uur

NAARDEN / BUSSUM – Dit weekend hebben zich meerdere incidenten afgespeeld in het horecagebied van Naarden/Bussum. Hierbij werden twee minderjarige aangehouden voor niet voldoen aan bevel of vordering, openbare dronkenschap en belediging. Ook werden er meerdere bekeuringen geschreven voor wildplassen.

Ook valt het op dat er veel jeugdige proberen een horecagelegenheid binnen te komen, met een ID-kaart van een ander! Weet dat identiteitsfraude strafbaar is!

De twee aangehouden jongeren zijn afgehaald door hun ouders op het politiebureau, en zullen de nodige bekeuringen ontvangen. Ook zal er gekeken worden of ze op de (zwarte) lijst van het horecagebied geplaatst kunnen worden. Dan zullen ze een aantal maanden niet meer welkom zijn!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.