Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 november 2017, 17:39

Jongens proberen winkel aan de Jacob van Heemskerkstraat te overvallen

Laatste update: 22 aug 2021 11:22 uur

HUIZEN – Donderdag 23 november probeerden twee jongemannen een winkel aan de Jacob van Heemskerkstraat te overvallen. De politie zoekt getuigen.

Rond 17.00 uur kwamen twee jongemannen van rond de 18 jaar oud met een wapen de winkel in en riepen om geld. De eigenaar gaf het niet en de twee gingen ervandoor. De jongen met het wapen droeg een donkerkleurige regenjas en reed op een fiets weg. De andere jongen droeg een grijze joggingjas en sprong achterop een gereedstaande scooter.

Ze reden weg richting de Bestevaer, mogelijk reden ze het bos in. De politie werd gewaarschuwd en die startte direct een onderzoek. De jongemannen werden in de omgeving niet meer aangetroffen. Getuigen werden gehoord en eventuele camerabeelden worden bekeken.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen, of mensen die meer weten hierover, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook klanten die op het moment van de overval in de winkel waren en nog niet een getuigenverklaring hebben gegeven, wordt gevraagd contact op te nemen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons