Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 oktober 2017, 17:08

Vrouwelijke bewoners mishandeld door inbrekers

Laatste update: 22 aug 2021 11:21 uur

HUIZEN – In een woning aan de Groen van Prinstererlaan is ingebroken door twee mannen. Daarbij is tegen twee vrouwelijke bewoners geweld gebruikt. De politie zoekt getuigen.

Op donderdag 19 oktober werd de hoofdbewoonster omstreeks 07.15 uur in haar slaapkamer wakker gemaakt door twee mannen. Vervolgens werd een vriendin van haar in een andere slaapkamer gewekt, waarna beide vrouwen moesten plaatsnemen in de badkamer.

De twee verdachten doorzochten daarna de woning op waardevolle spullen. Volgens de vrouwen werden onder andere sieraden meegenomen. Een getuige zag de mannen omstreeks 07.30 uur wegfietsen in de richting van de Doctor Kuyperlaan. Beiden fietsten weg op een zwarte fiets. De politie wil graag weten waar de twee inbrekers vervolgens naar toe zijn gefietst.

Signalement
Zowel de slachtoffers als een getuige hadden de twee inbrekers gezien. Zij gaven het volgende signalement van de twee mannen:

– Tussen de 20 jaar en 30 jaar oud;

– Ongeveer 1.80 m lang;

– In het zwart gekleed;

– Droegen een bivakmuts en handschoenen;

– Spraken Nederlands met een buitenlands accent;

– Beide mannen hadden een koevoet bij zich.

Getuigen gezocht
De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over deze zaak contact op te nemen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons