Redactie 112 0 reactie(s) do 10 augustus 2017, 19:17

Inval in woning Bussum na verkeersconflict

Laatste update: 22 aug 2021 11:21 uur

BUSSUM – Op woensdag 9 augustus werd een man in een woning aangehouden op de Sparren in Bussum. In de woning werd geen vuurwapen aangetroffen. Wel steekwapens en een ploertendoder.

Rond 14:30 uur kwam de melding dat er op een 51-jarige man uit Bussum ingereden was. Even daarvoor had de man een conflict gehad bij het tankstation aan de Brinklaan. Daarbij is de auto van de man ook beschadigd geraakt.

De man was uiteindelijk weggereden maar hield de verdachte nog wel in de gaten welke zijn auto had vernield en waar hij een conflict mee had. Hij zag dat de man een woning aan de Sparren inging. De vrouw van de verdachte zou vervolgens met de auto op de man zijn ingereden welke buiten op de politie stond te wachte, en is daarna weggereden.

De verdachte, die verward overkwam, zit vast. Een nader onderzoek is ingesteld. Getuige die iets gezien hebben bij het tankstation aan de Brinklaan en/of aan de Sparren, wordt verzocht zich te melden. Dit kan door te bellen met de recherche via 0900-8844. U kunt ook anoniem melding doen via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons