Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) zo 09 juli 2017, 17:49

Verdachte van inbraak met hulp van politiehond opgepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 11:20 uur

HILVERSUM – In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 juli werd er ingebroken in een woning aan het Stationsplein. Een verdachte kon worden aangehouden met behulp van een politiehond.

Rond 01.25 uur kwam de melding van de inbraak waarbij twee jongens het pand zouden zijn ingegaan en met goederen waren weggerend. Eén van hen rende via de Schapenkamp naar de fietstunnel. Via het station wist hij te ontkomen. Twee vrouwen op een fiets wezen een agent op de andere verdachte die ook de fietstunnel door liep. De agent riep de verdachte te stoppen, die het op een rennen zette. Een politiehond wist hem tegen te houden waarbij de verdachte, 15 jaar uit Hilversum, gebeten werd. Agenten brachten hem naar een ziekenhuis zodat hij aan zijn verwondingen geholpen kon worden. Daarna werd hij meegenomen naar het politiebureau. Hij zit vast voor nader onderzoek.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. In het bijzonder de twee vrouwen op de fiets bij de fietstunnel. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Hilversum via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.