Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 april 2017, 17:15

89-jarige man slachtoffer van babbeltruc

Laatst bijgewerkt: zondag 11:19 uur

HILVERSUM – Op dinsdag 25 april werd een 89-jarige man slachtoffer van een babbeltruc. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Rond 15.30 uur was een bewoner van de Oude Amersfoortseweg bezig in zijn tuin toen een man en vrouw zijn terrein betraden. De twee vertelden dat zij hun huiskat zochten en vroegen of ze in de tuin van de bejaarde man mochten kijken. De bewoner zocht, samen met de vrouw, naar het huisdier in de tuin terwijl de man zich toegang verschafte tot de woning. Tien minuten later kwam hij de woning uit, waarop de bewoner de man beetpakte en aansprak op het feit dat hij zich zonder toestemming in de woning van de man had begeven. Hierop trok de verdachte zich los en pakte de bejaarde bewoner hardhandig bij de pols. Vervolgens is het verdachte duo er vandoor gegaan met gestolen spullen uit de woning.

Signalementen
De verdachten hebben het volgende signalement.

Man:

Rond de 25 jaar oud
Licht getinte huidskleur
Donkerblauwe kleding
Ongeveer 1.75 m lang
Glad geschoren baard

Vrouw:

Rond de 27 jaar oud
Licht getinte huidskleur
Bruin haar
Sprak accentloos Nederlands

Uw tip!
Weet u meer over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via tel: 0900 – 8844. Meldt u zich liever anoniem? Bel dan met tel: 0800 – 7000. U kunt zich ook online melden via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.