Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 05 april 2017, 15:55

Getuigen gezocht van mishandeling 13-jarige jongen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:19 uur

HUIZEN – Vrijdagmiddag 31 maart werd op de Gemeenlandslaan een 13-jarige jongen mishandeld door een groep jongens. De recherche zoekt getuigen.

Die vrijdagmiddag fietste de 13-jarige Huizer over de Loefzij toen daar een groep jongens stond. Op het moment dat hij langs hen fietste, lieten ze hem schrikken en gooiden water naar hem. De Huizer zei hier wat van en fietste verder. Toen hij merkte dat een paar jongens uit de groep achter hem aan kwamen gefietst, probeerde hij hen af te schudden. Dit deed hij door het park in te fietsen en ging richting de voetbalkooi naar de Gemeenlandslaan. Hij zag dat het afschudden niet gelukt was, stapte van zijn fiets en vroeg wat de jongens wilden. Er ontstond een woordenwisseling.

Een vrouwelijke getuige die kwam aanlopen, stopte en vroeg of alles ok was. De groep van drie jongens zei dat er niks aan de hand was, de Huizer bleef echter stil. Het slachtoffer wilde vervolgens zijn fiets pakken en kreeg toen een trap. Hij werd op de grond gegooid waarna hij door de drie jongens werd geslagen en geschopt. Ook reed één van hen met zijn fiets over het been van de Huizer. De vrouw ging voor hem staan en toen andere auto’s en fietsers stopten, fietsten de drie jongens weg.

De signalementen van de verdachten zijn als volgt:
De eerste verdachte is blank, ongeveer 15 jaar, rond de 1.90 meter lang met een normaal postuur. Hij heeft donker stekelig haar en droeg een zwart shirt met korte mouwen en een blauwe spijkerbroek. De tweede verdachte is blank, ongeveer 13 jaar oud, zo’n 1.50 meter lang met een slank postuur. Hij heeft blond haar met een beetje slag, een wat bol gezicht en droeg een wit t-shirt met korte mouwen en een spijkerbroek. De derde verdachte is blank, ongeveer 15 jaar oud en zo’n 1.80 meter lang. Hij heeft een gezet postuur, donkerbruin stekelig haar dat opgeschoren was en een iets boller gezicht. Hij sprak met een zware stem en droeg een zwart t-shirt met opdruk en een blauwe spijkerbroek.

Uw tip!
Het slachtoffer ging naar huis en schakelde de politie in. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen, in het bijzonder de omstanders in de auto’s en op de fietsten die stopten, zich te melden bij de politie. Dat kan door contact op te nemen met de recherche van het Team VVC-Noord via 0900-8844. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.