Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 maart 2017, 15:51

Jongen uit Loosdrecht mishandeld op de Kerkstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 11:19 uur

HILVERSUM – Dankzij cameratoezicht kon de politie zaterdagnacht 19 maart in Hilversum vijf verdachten van een mishandeling aanhouden.

Rond 02.00 uur in de nacht van zaterdag 18 maart op zondag 19 maart zagen medewerkers van cameratoezicht dat iemand werd mishandeld op de Kerkstraat. Agenten gingen direct ter plaatse, maar de verdachte en het slachtoffer waren al verdwenen. Op aangeven van cameratoezicht konden al snel vijf mannen worden aangehouden. Het gaat om vijf verdachten uit Hilversum van 17 (2x), 18 (2x) en 19 jaar oud. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Het slachtoffer, 16 jaar uit Loosdrecht, meldde zich later bij de politie. Hij raakte gewond aan zijn hoofd. Een onderzoek naar de mishandeling is ingesteld.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.