Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 februari 2017, 17:26

Jongen (18) bedreigd in een steeg bij de Zilvermeeuwstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:18 uur

HILVERSUM – Zondagavond 19 februari werd een man in een steeg bij de Zilvermeeuwstraat bedreigd door een onbekende man. De recherche zoekt getuigen.

Rond 23.45 uur liet een 18-jarige man uit Hilversum zijn hond uit bij een grasveld aan de Minckelerstraat. Toen hij een steeg inliep in de richting van de Zilvermeeuwstraat, werd hij ineens tegen de muur geduwd. Een onbekende man bedreigde het slachtoffer die door het geweld ten val kwam. De verdachte rende vervolgens weg in de richting van de Zilvermeeuwstraat. Het slachtoffer hoorde hoe een brommer startte en wegreed.

Uw tip!
De verdachte heeft een lichtgetinte huidskleur en droeg een zwartkleurige jas met een capuchon. Die capuchon was over zijn hoofd getrokken en hij had een sjaal voor zijn gezicht. Ook had hij een donkerkleurige trainingsbroek aan.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zicht te melden. Heeft u iets gezien van de bedreiging? Heeft u wellicht rond 23.55 uur een bromfiets zien rijden in de omgeving van de Zilvermeeuwstraat? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Hilversum via 0900-8844. Anoniem melding doen kan via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.