Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 februari 2017, 17:57

Hilversummer (74) beroofd op de Mauritsstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 11:18 uur

HILVERSUM – Op dinsdag 31 januari werd een man beroofd op de kruising van de Mauritsstraat met de Havenstraat. De politie zoekt getuigen.

Rond 10.15 uur liep het slachtoffer, een 74-jarige inwoner van Hilversum, over de Mauritsstraat. De man was in het bezit van twee koffers en onderweg naar de bushalte op de Havenstraat. Plotseling werd het slachtoffer van achteren aangevallen en viel hij op de grond. Terwijl de man weerloos op de grond lag beroofden twee onbekende verdachten hem van zijn persoonlijke spullen en een koffer. De beide daders renden hierna weg in de richting van de Havenstraat. Het slachtoffer liep licht letsel op en schade aan zijn kleding. Een onderzoek in de omgeving naar de verdachten leverde niets op.

Signalement verdachten
Van de verdachten is het navolgende signalement bekend :

Lichtgetinte huidskleur, stevig postuur, 1.80/1.85 meter lang en gekleed in donkere kleding. Beiden droegen een blauwe muts op het hoofd.

Wie heeft informatie?
De politie stelt een onderzoek in naar deze straatroof en verzoekt getuigen zich te melden via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.