Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 januari 2017, 16:48

Politieagente op de fiets aangereden door automobilist

Laatst bijgewerkt: zondag 11:18 uur

HILVERSUM – In de nacht van vrijdag 20 januari op zaterdag 21 januari werd op de Langestraat een politieagente op de fiets aangereden door een auto. De bestuurder werd aangehouden.

Rond 03:15 uur fietsten twee surveillerende agenten over de Langestraat. Bij de kruising met de Neuweg kwam een auto aangereden met een bevroren/beslagen voorruit. De agenten willen de bestuurder hier op aanspreken en geven een stopteken. Mogelijk zag de bestuurder dit niet en een aanrijding was het gevolg. De agente werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto, een 23-jarige man uit Hilversum, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij moest blazen en bleek teveel gedronken te hebben. De verdachte werd in de vroege ochtend heengezonden. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.