Redactie 112 0 reactie(s) za 07 januari 2017, 17:33

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding verdachten hennepkwekerij

Laatste update: 22 aug 2021 11:18 uur

HILVERSUM – De politie lostte in de nacht van 6 op 7 januari een waarschuwingsschot bij de aanhouding van verdachten die bezig waren bij een hennepkwekerij aan de Javalaan.

Inladen
Alerte getuigen meldden aan de politie dat zij drie mannen hadden gezien die rond middernacht goederen in een busje voor een woning aan het inladen waren. Een agent -surveillerend in de omgeving – ging direct naar de Javalaan. In de tuin van de woning stonden drie mannen. Bij het zien van de agent, vluchtte een man te voet weg. De agent sommeerde daarop de twee anderen om te gaan liggen. Een tweede maakte aanstalten om er vandoor te gaan. Daarop loste de agent een waarschuwingsschot. De twee voldeden vervolgens direct aan het bevel en werden aangehouden en geboeid.

In de woning was een vrouw aanwezig. Bovendien bleek in de woning een hennepkwekerij aanwezig. Daarop werd deze bewoonster aangehouden en samen met de twee mannen, 26 en 28 jaar en allebei afkomstig uit Utrecht meegenomen naar het bureau voor onderzoek en verhoor. De politie gaat de aanwezige goederen en hennepkwekerij vandaag inventariseren.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons