Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) za 31 december 2016, 20:05

Bewoner Liebergerweg betrapt inbrekers

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:18 uur

HILVERSUM – Vrijdagavond 30 december werden twee inbrekers aangehouden, nadat ze door bewoners werden betrapt in een woning aan de Liebergerweg.

Toen de bewoners rond 20.30 uur thuis kwamen zagen ze licht branden. In de woning stuitte ze op twee inbrekers. Tussen het tweetal en een bewoner ontstond een worsteling, waarna de inbrekers er vandoor gingen. De bewoner rende achter de inbrekers aan die snel in een auto stapten en wegreden. Na een snelle 112 melding en met een goed signalement konden de verdachten even later op de autosnelweg A30 bij Barneveld worden aangehouden. Hun voertuig werd in beslag genomen.

De twee inbrekers van 20 en 26 jaar oud, afkomstig uit Ede, zitten nog vast. De recherche doet onderzoek.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.