Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 december 2016, 16:34

Gemaskerde mannen slaan in op twee slachtoffers

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:18 uur

HILVERSUM – In de nacht van dinsdag 27 december op woensdag 28 december vond op de Van Hogendorplaan een poging tot zware mishandeling plaats. De beide slachtoffers raakten licht gewond.

Rond 05.44 uur liepen twee mannen naar hun bedrijf gevestigd aan de Van Hogendorplaan, waar zij werden opgewacht door drie gemaskerde verdachten. Zonder enige aanleiding sloegen de verdachten met slagwapens in op de twee slachtoffers. De mannen, inwoners uit Baarn en Eemnes in de leeftijd tussen 32 en 48 jaar oud, konden de klappen grotendeels ontwijken of afweren en raakten nagenoeg niet gewond. De verdachten zijn hierna weggerend in de richting van de Diependaalselaan.

Iets gezien?
Een van de daders droeg een trainingsbroek met witte strepen. Van de andere twee verdachten is nagenoeg geen signalement bekend. De politie heeft met een diensthond de route nog uitgelopen die de verdachten gebruikten, maar dit leidde niet tot enig resultaat. De politie heeft een aangifte opgenomen en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.