Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 december 2016, 16:38

Strafontslag voor politiemedewerker

Laatst bijgewerkt: zondag 11:18 uur

MIDDEN NEDERLAND – Een medewerker van de eenheid Midden-Nederland heeft maandag 12 december strafontslag aangezegd gekregen vanwege zeer ernstig plichtsverzuim.

De medewerker wordt verdacht van diefstal c.q. verduistering van een eigendom van een andere medewerker. Er is zowel een intern als een strafrechtelijk onderzoek ingesteld. Het interne onderzoek is inmiddels afgerond, het strafrechtelijk onderzoek ligt ter afdoening bij het OM.

Tijdens het interne onderzoek heeft de medewerker meerdere malen verklaard in strijd met de waarheid. Dit wordt de medewerker zeer zwaar aangerekend.

Van een medewerker van politie wordt verwacht dat deze te allen tijde integer, transparant en betrouwbaar is en er van diens verklaringen mag worden uitgegaan. Wie hiermee in strijd handelt, raakt de kerntaak van de politie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.