Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 november 2016, 18:30

Doorzoeking in coffeeshop aan de Kleine Drift

Laatst bijgewerkt: zondag 11:17 uur

HILVERSUM – Een onderzoek naar verdovende middelen heeft geleid tot een doorzoeking in een coffeeshop aan de Kleine Drift in Hilversum. Er is een verdachte aangehouden.

Op basis van signalen dat er sprake zou zijn van overschrijding van de toegestane hoeveelheid verdovende middelen in een coffeeshop aan de Kleine Drift is de politie een onderzoek gestart. Vanmorgen om 09.30 uur deed de politie een doorzoeking in het pand en trof daar een grote hoeveelheid softdrugs aan. Dit was meer dan de toegestane handelshoeveelheid. De drugs en een geldbedrag werden in beslag genomen. Ook werd er een verdachte aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het gaat om een 37-jarigeman uit Hilversum. Hij wordt verdacht van handel in verdovende middelen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.