Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 november 2016, 18:24

Vrouw (83) overvallen in haar woning aan de Radiostraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:17 uur

HILVERSUM – Dinsdagavond 15 november werd een 83-jarige vrouw in haar woning aan de Radiostraat overvallen. De politie zoekt getuigen.

Rond 20:00 uur kwam de melding dat er een oudere vrouw was overvallen in haar woning op de Radiostraat. Er werd aangebeld bij de vrouw en ze zag door het raam een man staan. De vrouw deed de deur open en direct stormde hij naar binnen. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw meerdere malen werd geslagen. Nadat de vrouw op de grond lag, doorzocht de man het huis en ging er met een aantal spullen vandoor.

Meldingen verwarde man
Niet veel later kwamen er rond de Radiostraat verschillende meldingen over een verwarde man die in de buurt liep en overlast veroorzaakte. De meldingen kwamen onder andere uit de Ludenstraat, Johannes Geradtweg en de Snelliuslaan. Hier werd ook een Burgernetactie voor opgestart. Het signalement van deze man leek op de man die de vrouw had overvallen.

Signalement

  • Licht getinte man.
  • Tussen 20 en 30 jaar
  • Ongeveer 1.70 m a 1.75 m lang.
  • Slank postuur.
  • Geen gezichtsbeharing.

Uw tip!
De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar de woningoverval en de andere meldingen, en zoekt getuigen. In het bijzonder is de recherche op zoek naar mensen meer informatie hebben over de man die die overlast veroorzaakte. Heeft u iets gezien van de woningoverval? Of heeft u meer informatie over de verwarde man. Neem dan contact op met de recherche in Hilversum via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, bij M., via 0800 – 7000 of www.meldmisdaad.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.