Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 november 2016, 15:49

Automobiliste rijdt door na aanrijden scooter

Laatst bijgewerkt: zondag 11:17 uur

HILVERSUM – Op dinsdag 1 november werd een scooter aangereden door een auto. De auto is na het ongeval doorgereden en de politie zoekt getuigen.

Rond 14.50 uur sloeg een scooter met twee meisjes erop vanaf de Willem Barentszweg de Jacob van Heemskerkstraat in. De meisjes (16 en 17 jaar uit Baarn) zagen vanuit tegenovergestelde richting een auto aankomen. De bestuurster van de scooter remde wat af, omdat de auto met een behoorlijke snelheid aan kwam rijden. Toch kon niet worden voorkomen dat de auto de scooter aanreed en de meisjes van de scooter vielen. De auto stopte en een vrouw stapte uit, die vroeg hoe het met de slachtoffers ging. Vervolgens zei de vrouw dat ze haast had, waarna ze direct weer instapte en wegreed de Willem Barentszweg op, in de richting van de Van Riebeeckweg. De slachtoffers bleven beduusd achter, zonder dat de bestuurster van de auto haar identiteitsgegevens had achtergelaten. Naast dat de meisjes licht letsel opliepen, raakte ook de scooter beschadigd.

Signalement automobiliste
De verdachte is een blanke vrouw, met blond / bruin haar van rond de 30 jaar oud. Ze reed in een middelgrote, goudkleurige auto.

Gezocht
De politie is op zoek naar de vrouw die de scooter aanreed. Herkent u zich in het signalement of bent u getuige geweest van het ongeluk en weet u wie de bestuurster van de auto is, neem dan contact op met de politie in Hilversum via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.