Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 november 2016, 16:31

Meet & Greet Politie Hilversum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:17 uur

HILVERSUM – Zaterdag 19 november 2016 staat de politie van het basisteam in Hilversum van 10:00 tot 16:00 uur met een Mobiel Media Lab op de Kerkbrink. Bij de herkenbare politievrachtwagen kunnen inwoners van Hilversum het gesprek aangaan met de politieagenten. Voor kinderen is er ook van alles te doen.

Wilt u eens in gesprek gaan met de politieagenten die werkzaam zijn in Hilversum of meedenken met hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Wat vindt u bijvoorbeeld van het gebruik van Sociale Media door de politie? En krijgt u voldoende informatie via onze andere middelen zoals flyers en apps? Wat vindt u belangrijk in de wijken in Hilversum?

Kom zaterdag 19 november naar de Kerkbrink in Hilversum. Politieagenten van Politie Hilversum staan daar met een grote politievrachtwagen waar u een enquete kunt invullen en zo een meeloopdienst kan winnen. Ook de brandweer, gemeente Hilversum en Veilig Verkeer Nederland zijn aanwezig!

Voor de kinderen is er van alles te doen; 
– Tekenwedstrijd
– Op de foto in de politieauto of op de politiemotor?
– Een echte boef vangen?
– Of toch liever een keer in een brandweerauto zitten?

Tot zaterdag 19 november!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.