Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 november 2016, 14:44

Vrouw ernstig gewond bij aanrijding op de Oosterengweg

Laatst bijgewerkt: zondag 11:17 uur

HILVERSUM – Op donderdag 3 november raakte een vrouw ernstig gewond nadat zij met haar fiets in botsing kwam met een busje.

Rond 18.05 uur fietste een 78-jarige vrouw over het fietspad op de Oosterengweg. Bij de kruising met de Liebergerweg stak zij de weg over, waarna een aanrijding met een bestelbusje ontstond. De vrouw viel van haar fiets en belandde op de weg. Een getuige bood het slachtoffer eerste hulp, maar ze was niet aanspreekbaar. Een traumahelikopter werd ingezet en de vrouw werd zwaargewond per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De politie vraagt aan mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren om contact op te nemen met de politie in Hilversum via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.