Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 november 2016, 16:25

Scholieren opgepakt na mishandeling jongen Corverbos

Laatst bijgewerkt: zondag 11:17 uur

HILVERSUM – Dinsdagmiddag 1 november werd een jongen mishandeld op een veld in het Corverbos. Een groep van ongeveer 100 scholieren waren hierbij aanwezig. De politie zoekt getuigen.

Rond 17.00 uur kwam de melding dat een grote groep scholieren zich ophielden bij een fietstunnel aan de Schuttersweg. De politie ging ter plaatse om te kijken waarom deze groep hier stond. Bij aankomst zagen de agenten de jeugd staan op een veld in het Corverbos nabij de Schuttersweg. Ook zagen zij dat een jongen op de grond lag en werd mishandeld. Bij het zien van de agenten renden de jongeren weg.

Twee verdachten van de mishandeling konden worden aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen uit ‘s-Graveland en een 16-jarige jongen uit Hilversum.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart. Onder andere met hulp van camerabeelden wordt gekeken wie er nog meer betrokken waren bij de mishandeling. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. Met betreffende scholen is contact geweest, zodat dit soort incidenten voorkomen kunnen worden. Ook ouders worden ingelicht zodat zij in gesprek kunnen gaan met hun kinderen.

Getuigen gezocht
Hebt u meer informatie over de mishandeling? Beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie: 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.