Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 01 november 2016, 14:59

Autospiegels vernield op de Hoge Larenseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:17 uur

HILVERSUM – In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 oktober zijn diverse autospiegels vernield op de Hoge Larenseweg en de Johannes Geradtsweg.

Zondagochtend rond 10.00 uur kreeg de politie de melding dat er op de Johannes Geradtsweg een aantal autospiegels waren vernield. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat bij zeker 10 auto’s de buitenspiegel was vernield. Niet alleen op de Johannes Geradtsweg, maar ook op de Hoge Larenseweg. Een onderzoek werd ingesteld.

Doe altijd aangifte!
De politie vermoedt dat er meer gedupeerden zijn en vraagt hen aangifte te doen. Is ook bij u de spiegel van uw auto vernield, maar u heeft nog geen aangifte gedaan? Doe dat dan alsnog via Politie.nl.

Hebt u meer informatie?
De politie stelt een onderzoek in naar de reeks vernielingen. Hebt u meer informatie over de vernielingen? Beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie: 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.