Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 oktober 2016, 16:28

Nieuwe wijkagent in Bussum Zuid

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:17 uur

BUSSUM – Bussum Zuid is versterkt door een nieuwe wijkagent in het werkgebied begrensd door de volgende straten: Herenstraat – Kerkstraat – Huizerweg – Sint Janslaan – Ceintuurbaan – Laarderweg – Lange Heul – Zanderijweg (links van deze wijk de spoorlijn).

Even voorstellen
Mijn naam is Marcel Schaap en ik ben 55 jaar oud. Inmiddels ben ik alweer 37 jaar werkzaam binnen de politie. Wijkagent is voor mij een nieuwe uitdaging die ik met veel enthousiasme en plezier aanga. Als wijkagent ben ik in de wijk te vinden. lk wil graag aanspreekbaar zijn voor U, want U weet als geen ander wat er speelt en leeft in de wijk. Samen staan we sterker! U kent uw wijk het beste, U bent de ogen en oren van mij als wijkagent.

Samen met de wijk
Samen met de bewoners van de wijk wil ik werken aan het in kaart brengen van knelpunten en overlast gevende situaties in de wijk en werken aan duurzame oplossingen. De politie werkt samen met onder andere de gemeente Gooise Meren, scholen, hulpverlenende instanties, jongerenwerkers, woningbouwverenigingen en buurtverenigingen.

Bereikbaar
Buurtbewoners van de wijk Laarderwegkwartier kunnen met structurele problemen en wijkgerelateerde vragen bij mij terecht. Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en te volgen op twitter via @wijkagentbsm_z . Als ik niet aanwezig ben, kunt u een bericht voor mij achterlaten. Bel voor spoedgevallen, maar ook voor verdachte situaties met 112.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.