Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 oktober 2016, 16:49

Jongens proberen telefoon te stelen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:17 uur

HUIZEN – Zondagavond 16 oktober probeerden twee jongens de telefoon van een andere jongen te stelen. Dit lukte niet.

Rond 20.00 uur was een 16-jarige Huizer aan het hardlopen over de Gemeenlandslaan. Ter hoogte van de flat naast de supermarkt werd hij aangesproken door twee jonge jongens op een fiets. Ze wilden weten hoe laat het was. Toen de Huizer op zijn telefoon keek, trok één van de jongens de telefoon uit zijn handen. Hij liet dit niet op zich zitten en duwde de verdachte. Die liet de telefoon vallen waarna de twee wegfietsten in de richting van de Stuurboord.

Uw tip!

Het gaat om een jongen met een donker uiterlijk, ongeveer 14 jaar oud en zo’n 1.65 meter lang. Hij heeft een fors postuur, gemillimeterd haar, droeg een zwarte jas tot op de heup en sprak Nederlands met een accent. De andere jongen heeft een licht getint uiterlijk, is ongeveer 13 jaar oud en zo’n 1.55 meter lang. Hij heeft een slank postuur, zwart kort opgeschoren haar en sprak Nederlands met accent.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Huizen via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.