Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 oktober 2016, 18:45

Politie houdt grote controle

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:17 uur

HILVERSUM – Donderdag 13 oktober heeft de politie een grootschalige controle gehouden. De belastingdienst was hier ook bij aanwezig.

Tijdens de controle is er gelet op de technische staat van voertuigen en op verkeersovertredingen. Zo is er onder andere opgetreden tegen het te hard rijden van brom- en snorfietsers, gladde banden, verlichting, helmplicht, gordels en mobiel bellen.

Donkere Dagen Offensief
De dagen worden weer korter en het blijft langer donker. Criminaliteit, en met name (woning)inbraken, neemt hiermee toe. De politie zal de aankomende tijd dan ook vaker gaan controleren en met meer agenten aanwezig zijn op straat. Wij proberen hiermee de toename van criminaliteit tegen te gaan!

Help mee!
80% van alle inzet van de politie is naar aanleiding van meldingen. Meldt u aan bij burgernet en/of een WhatsApp-groep bij u in de wijk en help ons mee! Verdachte situatie? Bel 112!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.