Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 06 oktober 2016, 17:52

Vrouw (58) ernstig gewond na aanrijding op kruising Schapenkamp

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:17 uur

HILVERSUM – Een 58-jarige vrouw uit Hilversum is woensdag 5 oktober ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Schapenkamp met de Achterom in Hilversum.

De vrouw reed met haar scootmobiel over het fietspad en wilde oversteken. Een rechts afslaande auto verleende de vrouw voorrang, maar toen de vrouw overstak werd ze van links aangereden door een andere auto. Door de klap kwam het slachtoffer enkele meters verderop op het asfalt terecht.

Een traumateam is ter plaatse geweest om medische hulp te verlenen. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en bleek meerdere botbreuken en twee hoofdwonden te hebben opgelopen. Het slachtoffer was wel aanspreekbaar. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht.

De auto die de vrouw aanreed, werd bestuurd door een 22-jarige man uit Hilversum. Omdat het voertuig niet was verzekerd, is de auto in beslag genomen. Een nader onderzoek is ingesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.