Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 05 oktober 2016, 17:10

Drugsvlucht uit Zweden onderschept op Vliegveld Hilversum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:17 uur

HILVERSUM – De politie heeft maandag op Vliegveld Hilversum een drugsvlucht naar Zweden onderschept. Twee verdachten zijn aangehouden.

Zondag kreeg de politie een melding uit Zweden dat er ’s middags een klein vliegtuig met twee inzittenden zou landen op het vliegveld in Hilversum om mogelijk drugs op te halen. Er werd direct een team samengesteld en naar het vliegveld gezonden om daar te posten. Rond drie uur zagen de agenten het betreffende vliegtuigje landen.

Na de landing bleef de piloot bij het vliegtuig en de andere inzittende vertrok in een auto. Deze man is gevolgd door agenten. Waar hij heen ging, houdt de politie nog geheim.

Andere agenten bleven het vliegtuig observeren tot de passagier terug kwam. Dit duurde uiteindelijk de hele nacht. Rond 10.00 uur maandagochtend verscheen de man weer bij het vliegveld. Hij liep samen met de piloot richting het vliegtuig. Hierop werd besloten om de mannen aan te houden voor drugsbezit. De tas van de inzittende werd gecontroleerd en daarin troffen de agenten twee kilo cocaïne aan.

Beide verdachten, 49 jaar en 34 jaar uit Zweden, zijn aangehouden en overgebracht naar politiebureau Hilversum. Een onderzoek naar de verdachten en de drugs is ingesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.