Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 16 september 2016, 17:34

Jongen (12) beroofd van telefoon

Laatst bijgewerkt: zondag 11:17 uur

HILVERSUM – Een 12-jarige jongen uit Hilversum fietste woensdag 14 september om 16.00 uur op de kruising van de Couperusweg met de Loosdrechtseweg en zag daar drie jongens staan. De Hilversummer fietste verder de Couperusweg op en niet veel later kwam ineens één van de jongens naast hem fietsen. De Hilversummer had op dat moment zijn telefoon vast en deze werd uit zijn hand gerukt. De dader ging er vervolgens op zijn fiets vandoor in de richting van Roeltjeslaan.

Getuigen
De politie is nu op zoek naar mensen die rond de beroving iets gezien hebben, of meer informatie over de daders kunnen geven. Hebt u iets gezien van dit incident of heeft u iets anders te melden over dit voorval, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Signalement:

• getinte huidskleur

• ongeveer 180/185 cm

• 16 à 17 jaar oud

• slank postuur

• droeg een grijze skinny jeans

• reed op een oude Gazellefiets

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.