Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 september 2016, 16:16

Autokraker opgepakt aan de hand van camerabeelden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:17 uur

HILVERSUM – De politie heeft maandagmorgen 12 september een verdachte aangehouden die vermoedelijk betrokken was bij een gepleegde auto-inbraak op 30 augustus in De Rijklaan.

In de nacht van dinsdag 30 augustus op woensdag 31 augustus werd er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Rijklaan. Hierbij werd een laptop gestolen. De inbraak werd echter vastgelegd door een camerasysteem. De verdachte was hierbij goed in beeld gebracht en de beelden werden door de aangeefster overgedragen aan de recherche. De realiteit haalde het opsporingsonderzoek in toen de aangeefster de verdachte op de beelden herkende toen hij op zondag 11 september fietste op de Kapittelweg. De politie werd geïnformeerd en het onderzoek leidde aansluitend tot het bekend worden van zijn verblijfadres in Hilversum. Daar werd de man, een 27-jarige inwoner van Nieuwegein, de volgende dag aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.