Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 september 2016, 16:09

Dodelijk ongeval met Tesla in Baarn

Laatst bijgewerkt: zondag 11:17 uur

BAARN – Woensdagmorgen 7 september is er rond 06.00 uur op de Hilversumsestraatweg in Baarn een Tesla tegen een boom gereden. De bestuurder, een 53-jarige man uit Hilversum, is daarbij om het leven gekomen.

De bestuurder reed op de Hilversumsestraatweg tegen een boom waarna een deel van de accu van de elektrische auto uit de auto vloog en vlam vatte. Het andere deel van de accu zit nog in de auto waardoor het voertuig onder hoogspanning staat. Tesla heeft medewerkers gestuurd om de brandweer van advies te voorzien. Het slachtoffer zit nog in de auto en kan niet geborgen worden, de brandweer wil geen risico lopen dat medewerkers worden geëlektrocuteerd.

Een medewerker van het Nederlandse hoofdkantoor van Tesla is ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. De N415 is in beide richtingen afgezet tussen Lage Vuursche en de N221 en blijft dicht. Burgemeester Röell van Baarn is inmiddels op de plaats van het ongeluk aangekomen. Ook de familie van het slachtoffer zijn op de plaats van het ongeluk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.