Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 juli 2016, 16:57

Verdachten aangehouden in lopend onderzoek

Laatst bijgewerkt: zondag 11:16 uur

EDE / HILVERSUM / UTRECHT – Donderdag 14 juli werden zes mannen aangehouden op diverse locaties in het land. De mannen worden verdacht van meerdere strafbare feiten waaronder een woningoverval.

De recherche kreeg na onderzoek zicht op deze verdachten, die donderdag 14 juli en vrijdag 15 juli in de vroege ochtend in verschillende woningen werden aangehouden. De mannen, in de leeftijd van 22 tot en met 38 jaar en afkomstig uit Utrecht, Ede, Hilversum en Zutphen, werden overgebracht naar het politiebureau en zitten nog vast. Bij één van de invallen werden wapens aangetroffen. Het onderzoek is nog in volle gang. De recherche is daarom terughoudend met het geven van informatie omdat meerdere aanhoudingen niet worden uitgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.