Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 juli 2016, 15:44

Verdachte van inbraak en autodiefstal aangehouden na DNA match

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:16 uur

HILVERSUM – Donderdagochtend 30 juni is een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man wordt verdacht van het plegen van twee woninginbraken en het stelen van auto’s in Hilversum. De verdachte zit nog vast en zal vandaag worden voorgeleid voor een rechter commissaris.

In verband met een veroordeling voor een ander misdrijf eind mei 2016 werd de man verplicht om zijn DNA af te staan. Dat leverde in de databank een match op voor een woninginbraak gepleegd op de Utrechtseweg in augustus 2015. Ook kwam er een hit bij van een woninginbraak op de P.de Hooghlaan van juni 2015. Daar nam de verdachte ook nog de auto van de bewoners mee. Het DNA van de verdachte werd ook aangetroffen bij een autodiefstal op de Irisstraat in Hilversum. Deze auto werd in september 2014 gestolen en later met DNA-sporen weer aangetroffen. De verdachte zit vast in afwachting van zijn voorgeleiding.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.