Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 juni 2016, 16:24

Geld opgenomen met gestolen bankpas

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:16 uur

AMERSFOORT / BLARICUM – In Blaricum en Amersfoort is geld opgenomen met de van een vrouw uit Huizen gestolen bankpas. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.

Een 65-jarige vrouw uit Huizen ontdekt eind december 2015 dat ze haar bankpas mist. Ze weet zeker dat ze haar pas goed heeft opgeborgen, nadat ze hem voor het laatst had gebruikt. Hij blijkt echter te zijn gestolen en er is 1250 euro mee gepind. Op 23 december gebruikte de vrouw haar pas voor het laatst. Op 30 december wil ze ‘m weer gebruiken, maar dan merkt ze dat haar pas niet meer in haar pashouder zit. Ze geeft het meteen door aan de bank. Er blijkt op 28, 29 en 30 december gepind te zijn met haar bankpas. Ze weet zeker dat ze dit niet zelf heeft gedaan.

Bewakingsbeeld
De transactie van 30 december was in Amersfoort. Op bewakingsbeelden is te zien dat een vrouw pint met de gestolen pas. Al eerder is ermee gepind in Blaricum.

Signalement van de verdachte

  • vrouw
  • getinte huidskleur
  • leeftijd 40 tot 50 jaar
  • normaal postuur
  • zwart haar, dreadlocks met gekleurde elastiekjes
  • droeg een donkere jas met witte kraag
  • lijkt op de beelden in zichzelf te praten.

Vragen
Herkent u deze verdachte of weet u misschien wie ze is of waar ze woont? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.